gravelmoondonndorintrius.xyz

are not right. assured. Let's discuss..

Category: Psychedelic Rock

Valsi I Lumturisë - Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare (Vinyl, LP)

04.07.2019| Viramar

“All of Me” e John Legend dhe "Thinking Out Loud" e Ed Sheeran janë kthyer në simbolin e historive të dashurisë. Ok valsi mbaroi, dikush nga familjarët përshëndet të ftuarit dhe le të fillojë festa. Por cilat janë këto këngë që dëgjojmë pothuajse në çdo dasmë mesatare shqiptare? Le t’i kujtojmë bashkë! Sitemap Dangerous, Pleasure Center - Airstrip - Willing (Vinyl, LP, Album), Mile Kitić - Šampanjac (CD, Album), Airwaves - Kraftwerk - Radio-Activity (Vinyl, LP, Album), Melbourne (Rogier Remix) - Atlantis Ocean - Melbourne (File, MP3), Gods Plan - Hi-Tek - Hi-Teknology³: Underground (Vinyl, LP, Album), Zagrli Me, Freestyle - Various - Maximum Boycott (Cassette), Flavour Of The Old School - Various - Black Dance (CD), High (Prophets Of Sound Outta Space Original Mix) - Prophets Of Sound - High (CD)

1 2 3 4 5

Copyright 2018 - IT WordPress Theme